SMS obveščanje udov DPK

PRAVILA SMS OBVEŠČANJA ZA UDE DPK

1.  Splošno
Storitev je namenjena samo udom DPK.

Ude DPK, ki so nam ob prijavi posredovali svojo mobilno številko občasno obveščamo o aktualnih dogodkih, izletih in aktivnosti v Društvu za priznanje praženega krompirja.

Prejeta SMS obvestila so brezplačna. Direktno odgovarjanje na SMS sporočilo ni možno.

Delovanje storitve je omejeno na Slovenijo in podprto za uporabnike vseh mobilnih operaterjev v Sloveniji.

 

2.   Prijava
Če si  ud DPK in se želiš prijaviti na SMS obveščanje nam to sporoči izključno s poslanim elektronskim sporočilom na info@krompir.si, oz. na  prazen@krompir.si   (obvezno navedi podatke).

Na spisek prejemnikov SMS sporočil na mobilne telefone bomo uvrstili le udinje in ude  s plačano udnino za preteklo in tekoče leto.

 

3.  Odjava
Udi DPK, ki ne želijo več prejemati SMS obvestil se lahko kadarkoli odjavijo s poslanim elektronskim sporočilom s ključno besedo »DPK ODJAVA« na elektronski naslov info@krompir.si, ali pražen@krompir.si  (primer: DPK ODJAVA ime, priimek, GSM številka na info@krompir.si).

 

4.  Morebitne težave

Vsem udom, ki so se prijavili na obveščanje preko SMS sporočil in do sedaj niso prejeli še nobenega sporočila svetujemo, da pri svojem operaterju preverijo ali nimajo slučajno aktivirane blokade kratkih komercialnih sporočil (štirištevilčna pošiljatelska koda) in to blokado prekličejo, ter da ob priliki pri našem računovodji – Miro Brečko,  preverijo ali imamo evidentirano pravilno mobilno številko.

KONTAKT PREKO ELEKTRONSKE POŠTE

Društvo in njegovi organi so za ude dosegljivi tudi preko elektronske pošte. Vse komentarje, predloge in želje lahko sporočiš po elektronski pošti na naslove info@krompir.si ali pa na prazen@krompir.si.

Prispelo elektronsko pošto redno pregledujemo in nanjo tudi odgovarjamo.