browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Božični praženi krompir na Bledu

Posted by on 22/12/2016

Že vrsto let Krompirjevci, na povabilo Društva za podvodne dejavnosti Bled, sodelujemo na tradicionalni , tokrat že 21. prireditvi na blejskem jezeru »Legendi o potopljenem zvonu« in »Božični potop«.

S ponvijo ali dvema našega najboljšega praženega krompirja bomo pogostili obiskovalce in tako pripomogli k dvigu že tako prijetnega Božičnega vzdušja na Bledu.
Božično praženje je lepa priložnost za krompirjeve ude, da se ponovno snidemo, skupaj poveselimo in drug drugemu zaželimo vse najlepše v letu 2017.

Božično praženje ob Blejskem jezeru bo v nedeljo, 25.12.2016 ob 17h pri veslaških tribunah v Veliki Zaki.

Kdor pa želi v okviru prireditve tudi zaplavati z baklami po blejskem jezeru, naj svojo namero sporoči na 041683838 -Igor ali kar Meti (vodja prireditve) do 22.decembra na elektronski naslov meta.zup@gmail.com . ABC oprema (maska, dihalka, plavuti) je v tem primeru obvezna.

Velika Zaka je za hoje željne dostopna v 25 minutah po veslaški promenadi od Grajskega kopališča ali po cesti okoli jezera. Tudi z vozilom seveda.
Na božično snidenje na Bledu!

Igor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *