browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vabilo na srečanje in ocenjevanje krompirja

Posted by on 26/11/2016

Dragi udje, dragi prijatelji !

V soboto 3. decembra ob 10h, se bomo na Škofljici pri Tinetu (gostilna Španček), zbrali na tradicionalnem vsakoletnem prednovoletnem srečanju udov našega Društva za priznanje praženega krompirja kot samostojne jedi.

Letošnje srečanje bo nekaj posebnega.

Poleg odprtega ognja in vročega čaja nas bo grel tudi cviček in pražen krompir. Itak!

Nekje ob 11h pričnemo z ocenjevanjem krompirja v praženi obliki. Ocenili bomo vseh 7 sort krompirja, pridelanega na društveni njivi in spraženega na enak način. Krompir, ki bo ocenjen kot najboljši za praženje, bomo v naslednjem letu sadili nekaj več, saj želimo udom in drugim obiskovalcem naših prireditev ponuditi samo najboljše.

Nekje ob 13h bo pripravljena naša najlepša in največja ponev. Mogoče se bo zvrtela tudi priloga.

Nekje od 10h ali malo prej pa tja do konca, se bodo na stojnicah z lastnimi pridelki in izdelki predstavili tudi posamezni udje (klobase, siri, mogoče cviček, grenčice, med….).

Za predstavitev udov na stojnicah je zaželjena predhodna prijava, da lahko pripravimo zadostno število predstavitvenih mest. Pa ne šele zadnji dan, lepo prosim!

Prijave sprejema Tine osebno v gostilni pri Špančku, Kočevska cesta 4, Škofljica ali

po telefonu 041 364 092.

Za sodelovanje na srečanju ni potrebna prijava. Dovolj je, da si ud Društva za priznanje praženega krompirja kot samostojne jedi.

 

Se vidimo!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *