Spoštovane udinje, dragi udi,

Kot je vesoljnemu krompirjevemu občestvu že dolgo znano, se bo 14. SVETOVNI FESTIVAL PREŽENEGA KROMPIRJA zgodil v SOBOTO, 6. SEPTEMBRA 2014 med 12. in 17. uro na travniku ob Tavčarjevem dvorcu na Visokem v Poljanski dolini.

   Glede na to, da želimo čim večjemu številu udinj in udov omogočiti udeležbo na osrednjem letnem dogodku DPK, smo organizirali avtobusni prevoz na relaciji Ljubljana-Visoko-Ljubljana.

   ODHOD FESTIVALSKEGA AVTOBUSA BO V SOBOTO, 6.9.2014 OB 9,30 URI IZPRED PISARNE DPK NA VODNIKOVI CESTI 172 V KOSEZAH. POVRATEK PO DOGOVORU OKOLI 17. URE PO KONČANEM FESTIVALU.

   Cena prevoza zavisi od prijavljenih udeležencev in sicer do 25 potnikov Evro 15.-, pri 26 in več potnikih Evro 10.- po osebi. Plačilo na avtobusu. V ceni je vštet avtobusni prevoz Ljubljana-Visoko-Ljubljana, priprava potovanja, strokovno vodstvo in spremstvo potovanja z navodili na licu mesta.

   POIMENSKE PRIJAVE Z NAVEDBO ŠTEVILA PRIJAVLJENIH OSEB SPREJEMAMO IZKLJUČNO NA DPK ELEKTRONSKI NASLOV: prazen@krompir.si, NAJKASNEJE DO SREDE 3.9.2014 DO 14. URE.

   Glede na to, da zaradi cestne infrastrukture z avtobusom ne bo mogoč dovoz do festivalskega prostora, se bodo udeleženci izkrcali iz avtobusa na odcepu poti do Tavčarjevine z glavne ceste Škofja Loka-Gorenja vas. Od tam je dobrih 300 m peš poti do festivalskega prostora. Povratek domov bo ob v avtobusu dogovorjeni uri na mestu izstopa.

   Glavne jedi, beri “praženega”, ne bomo delil v plastične skodelice ali krožničke. Kdor že ima festivalsko lončeno posodico za krompir in žličko ali vilico, naj jo prinese s seboj. Kdor tega še nima, pa bo “festivalski set”, t.j. lončeno posodico, vilice in papirnati prtiček za Evro 5.- lahko kupil na DPK INFO-STOJNICAH na vhodu na festivalski prostor. Na teh stojnicah bo možen tudi nakup festivalskega spominka, kovane ponvice po Evro 10.-.

   Na INFO-STOJNICAH DPK bo mogoče poravnati tudi “pozabljeno” ali zaostalo udnino.

 D O B R O D O Š L I !

          ” Za domovino, s praženim na Visoko!”

 Za UO DPK in OO 14.SFPK

Evgenija Lazarini, predsednica


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.